Серия HomeMonitor

group hm

Представяме на Вашето внимание иновативния продукт HomeMonitor на английската компания Y-cam Solutions. Новата IP камера предизвика фурор в САЩ, тъй като единствена в света предлага безплатен запис в Cloud.

 

Cloud технология

 

 

 

 

Какво представлява самата Cloud технология – най-общо това е виртуална платформа, която изцяло замества нуждата от наличен компютър/лаптоп с необходимия софтуер за работата му. В случая се използва възможността за запис на заснетото от камерата видеоизображение и достъпа до него от всяка точка в света. Това става само със създаването на акаунт в HomeMonitor.me и достъпването му или през уеб браузър или безплатно приложение.

 

 

 

Серията HomeMonitor (HM) е изключително стилна с изчистен дизайн, който я превръща в абсолютно ненатрапчиво решение за видеонаблюдение. HM IP камерите са изключително подходящи за:

Деца
Наглеждане на децата, защото не можете винаги да сте с тях. HM прави това изключително лесно, само с достъп до акаунта. Използването на HM в детски градини и ясли също е много добър вариант. Така Вие  родители по всяко време може да видите и чуете как са малчуганите Ви.
РодителиНаглеждане на уважаемите Ви родители и близки, специално в случаите, когато не може да сте с тях или за тях се грижат други хора. В нашето натоварено ежедневие това се случва доста често, но с HM винаги ще виждате как са, какво правят и дали не са си устроили забава докато Ви няма. Домашни любимци
Какво правят домашните Ви любимци докато не сте у дома. С HomeMonitor няма да се притеснявате за тях, когато са сами вкъщи. Лесно може да разберете дали и те Ви очакват да се приберете за ласки или използват всяка минутка насаме да правят каквото си искат безнаказано.

ДизайнДизайна на камерата позволява тя да бъде като “аксесоар” в дома, на удобно място, вписваща се декора.

 

В серията HomeMonitor влизат два модела IP камери: HomeMonitor и HomeMonitor HD с разделителна способност съответно VGA(640×480) и 1 Megapixel (HD 1280×720). HM HD разполага и със 100 градуса обектив, позволяващ с поставянето на една единствена камера в ъгъла да се наблюдава едно цяло помещение. Вградения микрофон добавя ясен звук към качествената картина и всичко това се съхранява безплатно в онлайн акаунта Ви.
Безплатни приложения

 

Само HomeMonitor Ви позволява да имате пълен достъп от толкова много устройства. Може да гледате наживо или видеозаписите само с едно докосване и стартиране на безплатно приложение на смартфона или таблета Ви, достъп и промяна на настройките от всеки компютър или лаптоп. Новост е и добавената възможност да превключите канала и да гледате Вашите HomeMonitor камери директно на телевизора с безплатно приложение за Roku.

Преди запис
HomeMonitor работи напълно на: iPhone, IPad, Android, Windows, Mac, Linux, Roku, AirPlay. HM е съвместима с всички популярни интернет браузъри: IE7, Chrome 16, Firefox 8, Safari 5, Opera 10 или по-висока версия.

 

Серията IP камери HM притежава 2 зони на детекция, които могат да се настройват поотделно. Така Вие решавате кои зони са приоритетни за Вас. Чрез използване на вътрешна памет на камерите е възможен запис до 10 сек. преди да е регистрирано движението. По този начин ще имате пълна яснота какво се е случило, а не да видите единствено последствието.

 

При закупуването на HomeMonitor камера получавате пълна окомплектовка за работа на камерата. Не са нужни допълнителни устройства за запис – всичко, от което имате нужда за свързване на HM е в кутията. Свързвате, включвате, настройвате и работи, толкова е просто!

Comments are closed.