• Защитавате офисът си извън работно време и изобщо докато сте извън него;
 • Достъпни от всяко кътче на света;
 • Наблюдавате няколко отдалечени един от друг офиси/складове с една единствена IP система;
 • Помага ви да контролирате спазването на работното време дейнстта на служителите ви;
 • Рекламирате офисът/поизводственото си помещение пред ваши партньори и клиенти;
 • Наблюдавате камерите си от PC или Mac, 3G мобилни телефони, iPhone, Android, Symbian, MS Windows Mobile и др.

  IP системите за видеонаблюдение са изключително подходящи решения за офиси, тъй като могат пълноценно да използват вече съществуващата мрежова инфраструктура. Така се спестява не малко от цената за инсталация. IP камерите Y-Cam са така проектирани, че да са възможно най-лесни и интуитивни за монтаж и конфигуриране. Работят със изградената вече IT мрежова инфраструктура, включително PoE мрежови комутатори. Могат да използват инсталираните вече NAS (Мрежови устройства за съхранение на информация) за съхранение на записите. IP камерите Y-Cam работят с NAS устройствата на  почти всички големи производители – QNAP, Synology, NUUO, Koukaam, AverMedia, Wavestore и др. За разлика от аналоговите системи, където един DVR/PC може да записва до 16, в изключително редки случаи до 32 камери, то IP системите за позволяват този брой да бъде до 40-48 със само един NVR. Дори и в случай, че нямате възможност да правите записите локално, можете да използвате вградената функционалност на IP камерите Y-Cam да изпращат MPEG-4 клипове със звук направо до няколко ваши FTP сървъра.

  Освен за наблюдение и запис, можете да използвате Y-Cam, за да ви изпраща E-mail (респективно SMS) със снимков материал при детекция на движение в определени зони.

  Моделите на Y-Cam със microSD слот позволяват изграждане на пълноценна система за видеонаблюдение с една единствена камера, без никакви други устройства или компютри.

Comments are closed.