Нов Y-cam firmware v4.23, съвместим с MacOS X Lion

Posted by admin in news | Comments Off on Нов Y-cam firmware v4.23, съвместим с MacOS X Lion

Излезе нова версия на firmaware – v4.23 за IP камерите Y-Cam.

lionupdate

Тази версия поправя два проблема: загуба на звука при наблюдаване през новият MacOS X Lion и  правилното функциониране на NAS-Ready менюто при някои модели камери от S-серията.

ВАЖНО: Поради промяна в самата струкура на този firmware, настройките на камерата няма да бъдат запазени при обновяването (префлашването) му! Това е така поради факта, че след обновяването е необходимо да се ресетне камерата към настройките си по подразбиране (factory defaults). Преди да предприемете актуализирането, моля запазете текущите си настойки на камерата, за да може след това лесно и бързо да ги възтановите. Ако понастоящем нямате проблеми с работата на камерата си, то не е необходимо да се извършва такова обновяване.

За потребители на Mac OS X Lion: Последният ъпдейт на Mac OS X Lion премахва поддръжката на AMR аудио компресията, поради което се получава и загубата на звука от камерата. Тази версия на firmware позволява в камерата да се избере AAC a вместо AMR аудио компресия. Това става от Settings->Camera Setup.

Изтегляне на firmware v4.23

Comments are closed.